​Ny træterrasse: en gave til din have

​Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse? Så kan du trygt overlade opgaven til os hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning. Vi har over 35 års erfaring med tømrerarbejde - herunder med opbygning af terrasser i træ.

Vi holder til i Hjørring, hvorfra vi kører ud til privatkunder og erhvervskunder i Vrå, Sæby og resten af lokalområdet.

Vi påtager os opgaven fra A til Z

Når du vælger os til at bygge en ny træterrasse for dig, står vi for at købe alle materialer til hele projekt ‘byg en træterrasse’ ind for dig. Vi klarer alt fra A til Z og påtager os hele ansvaret for opbygning af træterrasse for dig. Du skal derfor kun have kontakt med én virksomhed - nemlig os. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig til, din nye træterrasse står klar.

Vi bygger terrasser med udgangspunkt i dine ønsker og behov

Vi bruger altid tid på at forstå dine ønsker. Det gælder også for dit projekt ny træterrasse. Derfor indgår vi altid i en dialog med dig om dine ønsker, før vi går i gang.

Vi laver klassiske træterrasser. Men har du behov for en terrasse med længere holdbarhed og ingen krav til vedligeholdelse, laver vi også komposit terrasser i plastik.

Hvad koster en ny træterrasse?

Vi ved, at du som kunde gerne vil kende svaret på ‘Hvad koster en ny træterrasse?’. For at kunne give dig en billig, konkurrencedygtig pris, skal vi kende til din opgave – vi kommer naturligvis gerne ud og ser på hvilken form for tagarbejde, der skal udføres, før vi udarbejder et tilbud til dig.

Vores priser afhænger af:

  • Størrelsen på din terrasse
  • Om du ønsker en træterrasse eller en komposit terrasse
  • Forholdene for at bygge træterrassen
  • Hvilke materialer, vi skal anvende

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse

Vil du have et uforpligtende tilbud på en ny træterrasse? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål til priser, lægning af træterrasse eller noget tredje.

​Kontakt os på vores fastnettlf. 98 96 30 21, eller ring til Jørgen på tlf. 28 40 30 91 eller Jan på tlf. 28 40 30 92 eller skriv til os på e-mail joergen@hvidstedtomrer.dk eller jan@hvidstedto​mrer.dk​, 

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932