Ombygning - vi udfører alle slags

Der kan være mange grunde til at man vælger at ombygge. Det kan være, hvis man får øjnene op for ellers oversete muligheder i ens hjem, men en ombygning kan også skyldes mere reelle ændringer som en familieforøgelse eller et barn, der flytter hjemmefra.

Der findes mange forskellige slags ombygninger. Det kan derfor være svært at skulle beslutte, hvilken form for ombygning, man ønsker samtidig med, at man skal finde frem til den smarteste løsning på eventuelle problemer. Derfor kan det være smart at finde en byggekyndig, der kan hjælpe med at rådgive en. På den måde kan man undgå mange problemer og finde frem til en løsning, der er både byggemæssigt og indretningsmæssigt smart.

Få lavet din ombygning hos os

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning i Hjørring har vi udført mange forskellige ombygningsopgaver for mange forskellige kunder i Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Vi udfører også gerne din næste ombygning, hvor vi i samråd med dig bestræber os på at finde frem til den bedst mulige løsning. 

Vi har tidligere ombygget huse, lejligheder og sommerhuse, hævet og sænket tage samt inddraget garager til beboelse. Med vores erfaring, når det kommer til en ombygning - har vi kendskab til mange forskellige løsninger og materialer, hvilket gør os i stand til at rådgive dig omkring dit eget projekt, hvis du har brug for det. Vi lytter altid til dine egne ønsker og behov, som vi tager særlig hensyn til. På den måde mener vi nemlig, at vi nemmere finder frem til den rigtige løsning for dig og dit hjem.

Kvalitetsombygninger

Vi bestræber os altid på at udføre hver enkelt ombygning i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv føler, at det vi har præsteret er i orden. Kundetilfredsheden er vigtig for os, da vi ikke er tilfredse, hvis vores kunder ikke er det. Desuden er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket betyder, at alt arbejde, vi udfører, er dækket af en 5 års garanti. Det er din garanti for en ombygning, der er udført i høj kvalitet.

Går du derfor rundt med tankerne om en ombygning, så kont​akt os allerede i dag på 28 40 30 91 eller 28 40 30 92, hvis vi skal foretage din næste ombygning i Hjørring, Aalborg eller Brønderslev.

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932