Hovedentreprise udføres i Nordjylland

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har vi dygtige og kompetente medarbejdere, der gennem årene har udført mange forskellige opgaver og projekter som hovedentreprise for kunder i blandt andet Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Blandt vores ydelser er alt fra mindre opgaver som at skifte vind​uer og døre til større byggeprojekter som tilbygning​er, nyt ​tag eller en hovedentreprise. 

Grundet vores mangeårige erfaring, når det kommer til en hovedentreprise, har vi stor viden og et bredt kendskab til de forskellige løsninger og materialer man kan få i dag. Derfor står vi også gerne til rådighed, hvis vores kunder har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med deres hovedentreprise.

Vi har altid kunden i fokus, og derfor er det kundens ønsker og behov, der kommer i første række. Det mener vi nemlig, er vejen frem, når vi skal finde den bedste løsning i forbindelse med en hovedentreprise. Vi bestræber os altid på at efterlade det bedst mulige resultat, når vi er færdige. Derfor er kvalitet også et af nøgleordene i vores arbejde. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv synes, den er lavet så godt som muligt.

Brug for en hovedentreprise?

Mange har en eller anden form for byggedrøm, de gerne vil have ført ud i livet. For mange kan det dog virke som en uoverskuelig opgave, når det gælder større projekter, hvor flere håndværkere på tværs af fag skal indover. Derfor tilbyder vi hovedentreprise, så du undgår selv at skulle stå for kommunikationen og planlægningen med de forskellige håndværkere. Du behøver derfor kun at kontakte os. Vores samarbejdspartnere deler vores mål om kvalitet, hvilket betyder, at du med vores hovedentreprise er fuldstændig sikker på et kvalitetsbevidst, smukt og holdbart resultat.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis dit projekt derfor kræver alt fra en maler, en tøm​rer til en blikkenslager, så behøver du derfor kun at kontakte os.

Vi står for hele din hovedentreprise. Lyder det som noget for dig så kontakt os på telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92. Det bliver altså ikke meget nemmere at føre sit projekt ud i livet.

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932