Tilbygning - Få en større stue,
​badeværelse eller andet

Få inspiration til din tilbygning hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning i Hjørring nær Brønderslev og Aalborg.

Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter til dig og din familie.

Men inden du beslutter dig for hvilken form for tilbygning, du og familien gerne vil have lavet, skal I først sætte jer nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Her kan vi være behjælpelige.

Eksempler på tilbygning:

Kontakt os

Hvis du har brug for inspiration, rådgivning eller priser, er du velkommen til at ko​ntakte os på enten telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92​.

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932