Tagarbejde​ udføres i hele Nordjylland

Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil have udført tagarbejde. Det kan både være i forbindelse med en renovering af ældre tag eller helt nyt tag, som er monteret i forbindelse med nybyggeri. Man kan udføre tagarbejde af både funktionelle og æstetiske grunde eller som en kombination af begge.

Uanset hvad din årsag er, står vi klar til at hjælpe dig i Hjørring, Brønderslev, Sæby, Frederikshavn og hvor ellers i Nordjylland, du har brug for vores hjælp.

Udført tagarbejde giver ikke kun besparelser på varmeregningen, fordi den nye løsning er bedre isoleret end den gamle, men det kan også være med til at give huset et ansigtsløft. Der er derfor mange valg, der skal tages i forbindelse med reparation af tag.

Der findes et bredt udvalg af forskellige materialer med både æstetiske og funktionelle formål. Derfor er det altid i forbindelse med tagarbejde, som ofte er et større projekt, rart at have fat i kompetent fagfolk, der har erfaring inden for området og kan være med til at rådgive og vejlede dig i hele processen. 

Vi udfører professionelt tagarbejde i det nordjyske

Vi er en håndværkervirksomhed, der udfører mange forskellige opgaver - herunder tagarbejde. Vi har mange års erfaring inden for faget og har derfor også en bred viden og et stort kendskab til de mange forskellige produkter, der er at finde på markedet til den mest fordelagtige pris.

Vi udfører tagarbejde, hvor vi kan være med til at rådgive dig omkring valg af materialer og løsninger. Vi lytter altid til dig og dine ønsker, da vi bestræber os efter at give dig den allerbedste oplevelse som vores kunde. Sammen kommer vi i mål.

​Fordi vi samarbejder med mange andre firmaer på tværs af fag, har vi mulighed for at udføre mange forskellige typer tagreparation. Uanset om du ønsker at få lagt nye vinduer eller opsat en tagterrasse, står vi gerne klar til at udføre arbejdet for dig.

Din garanti for godt arbejde – kontakt os i dag

Vi arbejder målrettet på at udføre tagarbejde af så høj kvalitet som overhovedet muligt. For at give dig som kunde en garanti på vores arbejde, er vi medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at du er dækket af en 5 års garanti, hvis noget skulle gå galt. Dette har til formål at give maksimal tryghed.

Skal du have udført tagarbejde, og mangler det ideelle firma til at varetage opgaven, så kontakt os allerede i dag på telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92 og hør mere om vores priser. Vi glæder os til at høre fra dig.

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932