Tagarbejde​ udføres i hele Nordjylland

Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil have udført tagarbejde. Det kan både være i forbindelse med en renovati​on af det gamle tag eller som et helt nyt​ tag i forbindelse med nyb​yggeri. Man kan udføre tagarbejde af både funktionelle og æstetiske grunde eller som en kombination af begge.

Uanset hvad kan udført tagarbejde ikke kun give besparelser på varmeregningen, fordi den nye løsning er bedre isoleret end den gamle, men det kan også være med til at give huset et ansigtsløft. Der er derfor mange valg, der skal tages i forbindelse med tagarbejde.  

Der findes et bredt udvalg af forskellige materialer med både æstetiske og funktionelle overvejelser. Derfor kan det i forbindelse med tagarbejde være rart at have fat i en tø​mrer, der har erfaring inden for området og kan være med til at rådgive og vejlede med hensyn til disse overvejelser.

Vi udfører professionelt tagarbejde i det nordjyske

Vi er en håndværkervirksomhed, der udfører mange forskellige opgaver - herunder tagarbejde - i Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Vi har mange års erfaring inden for faget og har derfor også en bred viden og et stort kendskab til de mange forskellige produkter, der er at finde på markedet. Vi udfører tagarbejde, hvor vi kan være med til at rådgive vores kunder omkring valg af materialer og løsninger. Dog lytter vi altid til kunden, som vi altid sætter i fokus. På den måde tror vi på, at vi er et skridt tættere på at finde frem til den bedste løsning.

​Fordi vi samarbejder med mange andre firmaer på tværs af fag har vi mulighed for at udføre mange forskellige typer tagarbejde. Uanset om du ønsker at få lagt ovenlysvinduer eller opsat en tagterrasse, står vi gerne klar til at udføre arbejdet for dig.

Din garanti for godt arbejde

Vi bestræber os altid på at udføre tagarbejde af så høj kvalitet som overhovedet muligt. For at give vores kunder en gara​nti på vores arbejde, er vi medlem af DAN​SK BYGGERI. Det betyder, at vores kunder er dækket af en 5 års garanti, hvis noget skulle gå galt. Det giver vores kunder maksimal tryghed.

Skal du derfor have udført tagarbejde i Aalborg, Brønderslev eller Hjørring og leder efter en god og pålidelig håndværker, så kontak​t os allerede i dag på telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92.

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932