Nyt tag - få taget renoveret eller udskiftet

Et nyt tag kan blive nødvendigt, hvis man fx er i færd med at bygge et nyt hus. Et tag betyder meget, både praktisk og æstetisk. Et godt nyt tag kan nemlig betyde, at man sparer penge på varmeregningen, fordi det er godt isoleret, hvilket også er godt for miljøet. Samtidig kan et tag have mange forskellige farver og teksturer, hvilket spiller en rolle for husets samlede æstetiske udtryk.

Få professionel rådgivning og vejledning

Det rigtige valg, når du skal have nyt tag, kan derfor spille en vigtig rolle, da det både er vigtigt at tage hensyn til, hvor ofte det skal r​enoveres, hvor miljøvenligt det er, samt hvorvidt det passer til resten af huset med hensyn til farver og stil. 

Når man skal til at lægge nyt tag, kan det derfor være en god idé at søge råd hos nogen, der kender til de mange forskellige løsninger inden for tage. På den måde er man nemlig et skridt tættere på at finde frem til det helt rigtige tag.

Vi lægger også nyt tag hos dig

Hos Hvidsted Tømrer og S​nedkerforretning har vi mange års erfaring i branchen, herunder med at lægge nyt tag. Vi har gennem mange år udført mange forskellige tagopgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner i Sæby, Hjørring og Vrå.

Mere end 35 års erfaring i branchen

Det betyder, at vi har opbygget en stor viden, hvorfor vi har kendskab til de mange forskellige løsninger, der findes inden for valg af materialer. Derfor kan vi stå for rådgivning og vejledning af vores kunder, hvis der er brug for det.

​Hos os er det kunden, der er i fokus, og derfor efterlever vi dennes ønsker fuldkomment. Vi tager altid store hensyn, hvis kunden har nogle specielle behov og ønsker. 

På den måde tror vi på, at vi sammen med kunden kan finde frem til den bedst mulige løsning, når du skal have nyt tag.

Din garanti for godt arbejde

Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde til perfektion. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv er tilfredse med arbejdet. Som en ekstra garanti er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket dækker alle vores kunder af en 5-årig garanti. 

Kontakt os og indhent et tilbud på nyt tag

Står du derfor og mangler en god håndværker til at udskifte eller lægge nyt tag, kan du læse mere og kontakte os på telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932