Tagrenovering i høj kvalitet

Der kan være flere forskellige grunde til, at man vælger at få udført en tagrenovering. Det kan både være af praktiske og æstetiske grunde. Fx kan man ved at få udført en tagrenovering få lagt et nyt materiale, der måske passer bedre ind i husets samlede stil end det gamle. 

Uanset hvad bliver renovering af tag eller tagreperation nødvendig for alle på et eller andet tidspunkt - og hos Hvidsten Tømrer- og Snedkerforretning udfører vi gerne med opgaven.

Hvornår er tagrenovering nødvendig?

Afhængig af materialet kan der gå længere eller kortere tid mellem hver tagrenovering. Renoveringer er nødvendige, hvis man skal beskytte de indre konstruktioner og nedre lag i taget.

Står du derfor med et tag, der er flere år gammelt og som ser ud til at trænge til en kærlig hånd, kan det være, at du burde få en tagrenovering.

Vi klarer alle former for tagrenovering

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årene udført mange forskellige slags opgaver - herunder tagrenovering - for både offentlige institutioner, virksomheder og private husejere i Hjørring, Sæby, Frederikshavn, Brønderslev og omegn. 

Vi har stor erfaring inden for taga​rbejde og står derfor for renoveringen af dit tag, hvis du ønsker det. Grundet vores erfaring har vi stort kendskab til de mange forskellige materialer og løsninger, der er tilgængelige i dag. Eksempelvis eternittag og tegltag.

Få professionel rådgivning og vejledning

Derfor står vi gerne til rådighed med hensyn til at vejlede og rådgive vores kunder i forbindelse med en tagrenovering, hvis der skulle være brug for det. Har kunden sine egne ønsker, efterlever vi disse. 

Vi tager altid særligt hensyn til kundens ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedst mulige løsning. Det mener vi er til glæde for alle, fordi vi ikke selv er fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det.

Kvalitetsrenovering af dit tag

Netop fordi kundetilfredsheden betyder så meget for os, bestræber vi os altid på at udføre vores arbejde i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv mener, at arbejdet er udført så godt som muligt.

Desuden er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket dækker alle vores kunder ind på en 5-årig garanti, hvis arbejdet mod forventning ikke skulle være godt nok. Det er din garanti for en tagrenovering af højeste kvalitet. 

Kontakt os og få et tilbud på tagrenovering

Står du derfor og mangler en god og pålidelig håndværker til en god pris, til at udføre din tagrenovering i høj kvalitet i Hjørring, Brønderslev, Sæby eller Frederikshavn? Eller har du spørgsmål som "Hvad koster et nyt tag?". 

Så k​ontakt os allerede i dag på vores fastnettlf. 

98 96 30 21, eller ring til Jørgen på 28 40 30 91 eller Jan på 28 40 30 92. eller skriv til os på skriv til os på e-mail joergen@hvidstedtomrer.dk eller jan@hvidstedto​mrer.dk​, 

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932