Minkhaller bygges fra bunden

Hos Hvidsted Tømrer- og ​snedkerfirma har vi mange års erfaring i branchen. Vi udfører mange forskellige opgaver - herunder minkhaller - for både private, andre virksomheder og offentlige institutioner i Hjørring, Aalborg og Brønderslev. Vores kompetencer dækker over en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver, hvor alt fra mindre opgaver til større projekter er inkluderet.

I over 30 år har vi opført minkhaller i hele egnen Nordjylland, herunder både i Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Vi fremstiller vores minkhaller fra bunden og stiller dem derefter op hos avlerne. Vi leverer ligeledes inventar som for eksempel bure fra vores dygtige samarbejdspartnere, der lever op til vores krav om kvalitet i arbejdet. I de sidste år har vi monteret minkhaller med galvaseringsafstivningsmodul, hvilket gør, at vores minkhaller kan sættes op uden inventar. Vi leverer hallerne til en fast pris og overholder altid vores deadlines.

Vi har mange års erfaring med minkhaller

Alle vores medarbejdere er kompetente håndværkere, som har en stor viden inden for de forskellige områder. Det betyder, at vi gerne står for vejledning og rådgivning, hvis du skal have en minkhal. Hos os er det nemlig kunden, der er i fokus. Vi sørger altid for at tage store hensyn til kundens behov og ønsker, hvilket også betyder, at vores minkhaller er skræddersyede til hver enkelt kunde. 

For at gøre det lettere for vores kunder står vi også gerne for hoved- eller de​lentrepriser i sammenhæng med større projekter. Disse udføres sammen med vores mange samarbejdspartnere, som har samme høje ambitioner om kvalitetsarbejde, som vi selv har. 

Desuden er vi medlem af DAN​SK BYGGERI, hvilket dækker alle vores kunder med en 5 års garanti, hvis noget mod forventning skulle være galt. Det er vores kunders garanti for, at vi leverer de bedst mulige løsninger hver gang - både når det kommer til minkhaller og vores andet arbejde.

Kontakt os

Får du udført arbejdet hos os - hvad enten det gælder en minkhal eller blot et vindue - er du sikret arbejde i høj kvalitet. Kundetilfredshed er nemlig noget af det vigtigste for os, hvorfor vi bliver ved med at modificere vores arbejde omkring minkhaller, så vi altid leverer den smarteste og mest effektive løsning. Ønsker du at høre mere om minkhaller, og vores andre ydelser og tilbud så kont​akt os 28 40 30 91 eller 28 40 30 92.​

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932