Udskiftning af vinduer foretages af dygtige håndværkere

Døre og vinduer der er udsat for vind og vejr bliver med tiden udsat for slitage. Det betyder, at de før eller siden kræver en udskiftning. Vi står klar til at hjælpe dig med at med udskiftning af vinduer og døre i Hjørring, Brønderslev, Sæby, Frederikshavn og hvor ellers i Nordjylland, du har brug for vores hjælp.

Nye døre og vinduer har flere fordele. Blandt andet kan nye vinduer have flere lag glas, som giver bedre isolation. På den måde kan man gøre både sin egen økonomi og miljøet en tjeneste ved at skifte sine vinduer ud. 

Samtidig kan nye døre og vinduer også passe bedre ind i huset med hensyn til stil og farver og på den måde give huset et ansigtsløft. Når man skal have nye vinduer og døre, er der mange ting at overveje, hvorfor det ofte er en god idé at have en kyndig rådgiver med på sidelinjen.

Vi har mange års erfaring i branchen

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring i branchen. Vi har gennem årene udført forskellige opgaver inden for snedker- og tømrerfaget for kunder i hele Nordjylland. Vi har et bredt kendskab til de mange muligheder og materialer, der er at finde på markedet til den mest fordelagtige pris.

Dette giver os den ideelle forudsætning for at være din professionelle sparringspartner, når du beslutter dig for at foretage en udskiftning af vinduer og døre. Som vores kunde er du i fokus, og vi bestræber os efter at tage dine ønsker og behov med i hele processen, så vi sammen kommer i mål. Vi har gennem årene sat mange døre og vinduer i, hvilket er din garanti for kvalitet og kompetence inden for området. Du kan trygt stole på, at vi kan levere varen.

Kontakt os for udskiftning af vinduer

Vi arbejder målrettet efter at udføre vores arbejde i højeste kvalitet. Det betyder, at vi ikke går hjem fra en opgave, hvis vi ikke mener, det er gjort godt nok. Vi tager imod alle opgaver, store som små, med samme gåpåmod og samme ønske om at gøre det så godt som muligt.

Står du derfor og leder efter et firma, der kan være med til at friske dit hus op med montering af vinduer efter mål og døre i Nordjylland, står vi meget gerne til rådighed. Vil du vide mere om vores arbejde, eller har du spørgsmål som "Hvad koster udskiftning af vinduer?" så kontakt os allerede i dag på telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92 og hør mere om vores priser. Vi glæder os til at høre fra dig. 

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer & Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932