Døre og vinduer​ udskiftes af dygtige håndværkere

Alting bliver slidt med tiden, og det gælder især ting, der er udsat for vind og vejr. Det tager nogle år, men døre og vinduer bliver også slidt med tiden. Det betyder, at de før eller siden kræver en udskiftning.

Nye døre og vinduer har flere fordele - for eksempel kan nye vinduer have flere lag glas, der er bedre til at holde varmen inde. På den måde kan man gøre både sin egen økonomi og miljøet en tjeneste ved at skifte sine vinduer ud. Samtidig kan nye døre og vinduer også passe bedre ind i huset med hensyn til stil og farver og på den måde give huset et ansigtsløft. Når man skal have nye vinduer og døre, er der mange ting at overveje, hvorfor det ofte er en god idé at have en kyndig rådgiver, når man skal til at købe materialerne.​

Vi har mange års erfaring i branchen

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring i branchen. Vi har gennem årene udført forskellige opgaver inden for snedker- og tøm​rerfaget for kunder i Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Vi har et bredt kendskab til de mange muligheder og materialer, der er at finde på markedet.

Derfor mener vi også, vi er kyndige rådgivere, når der er brug for det. Selvfølgelig er det kunden, der er i fokus, og har denne særlige ønsker og behov, efterlever vi altid disse. På den måde føler vi, at vi nemmest finder frem til den rigtige løsning. Vi har gennem årene sat mange døre og vinduer i, hvilket er din garanti for kvalitet og kompetence inden for området.

Hør mere om vores døre og vinduer

Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde i højeste kvalitet. Det betyder, at vi ikke går hjem fra en opgave, hvis vi ikke mener, det er gjort godt nok. Vi tager imod alle opgaver, store som små, med samme gåpåmod og samme ønske om at gøre det så godt som muligt.

Står du derfor og leder efter nogle håndværkere, der kan være med til at friske dit hus op med nye døre og vinduer i Aalborg, Hjørring eller Brønderslev, står vi meget gerne til rådighed. Vil du vide mere om vores arbejde så kontakt os allerede i dag på telefon 28 40 30 91 eller 28 40 30 92.

35 års erfaring​

Få et
uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kvalitet i højsædet med os som tømrer

Enhver tømrer eller tømrermester i vores firma har kvaliteten i højsædet. Vi ved, at dårligt udført tømrerarbejde kan blive fatalt i længden. Derfor bestræber vi os altid på at udføre så godt arbejde som overhovedet muligt. Vi kan nemlig ikke, selv være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det er din garanti for at vi altid leverer arbejde i højeste kvalitet. 

Vi er desuden medlem af DANSK B​YGGERI, hvilket betyder, at alle vores kunder er dækket af en 5-års garanti - uanset hvilken tømrer eller tømrermester, der udfører arbejdet. Med os kan du dermed være sikker på at opnå et holdbart, smukt og gennemført resultat, der desuden stemmer fuldstændigt overens med lovgivningen på området.

Praktiske informationer

Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning

Sæbyvej 605,
​9800 Hjørring

CVR: 10375932