VI UDFØRER

Giv os en opgave – Vi løser den

​Alle former for tømrer- og snedkeropgaver udføres. Vi tager alle udfordringer inden for tømrer- og snedkerfaget!
Vi udfører naturligvis opgaver som del- eller totalentrepriser, og vi lægger særlig vægt på høj kvalitet samt at overholde foreskrevne regler og bygningsreglementet til punkt og prikke.

Som tømrer- og snedkervirksomhed udfører vi rigtig mange forskellige opgaver i områder omkring Hjørring, Brønderslev og Aalborg. Her på denne side kan du få et overblik over nogle af de mange forskellige arbejdsområder, vi tilbyder.

 • Døre og vinduer
 • Minkhaller
 • Tilbygning
 • Ombygning
 • Hovedentreprise
 • Tømrerarbejde
 • Trapper
 • Gulvarbejde
 • Garager & Carporte
 • Nybygninger
 • Forsikringsskader
 • Tagarbejde

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

DØRE OG VINDUER

Døre og vinduer​ udskiftes af dygtige håndværkere

Alting bliver slidt med tiden, og det gælder især ting, der er udsat for vind og vejr. Det tager nogle år, men døre og vinduer bliver også slidt med tiden. Det betyder, at de før eller siden kræver en udskiftning.

Nye døre og vinduer har flere fordele – for eksempel kan nye vinduer have flere lag glas, der er bedre til at holde varmen inde. På den måde kan man gøre både sin egen økonomi og miljøet en tjeneste ved at skifte sine vinduer ud. Samtidig kan nye døre og vinduer også passe bedre ind i huset med hensyn til stil og farver og på den måde give huset et ansigtsløft. Når man skal have nye vinduer og døre, er der mange ting at overveje., hvorfor det ofte er en god idé at have en kyndig rådgiver, når man skal til at købe materialerne.

​Vi har mange års erfaring i branchen

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring i branchen. Vi har gennem årene udført forskellige opgaver inden for snedker- og tømrerfaget for kunder i Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Vi har et bred kendskab til de mange muligheder og materialer, der er at finde på markedet. Derfor mener vi også, vi er kyndige rådgivere, når der er brug for det. Selvfølgelig er det kunden, der er i fokus, og har denne særlige ønsker og behov, efterlever vi altid disse. På den måde føler vi, at vi nemmest finder frem til den rigtige løsning. Vi har gennem årene sat mange døre og vinduer i, hvilket er din garanti for kvalitet og kompetence inden for området.

​Hør mere om os om vores døre og vinduer

​Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde i højeste kvalitet. Det betyder, at vi ikke går hjem fra en opgave, hvis vi ikke føler, det er gjort godt nok. Vi tager imod alle opgaver, store som små, med samme gåpåmod og samme ønske om at gøre det så godt som muligt.

Står du derfor og leder efter nogle håndværkere, der kan være med til at friske dit hus op med nye døre og vinduer i Aalborg, Hjørring eller Brønderslev, står vi meget gerne til rådighed. Vil du vide mere om vores arbejde så kontakt os allerede i dag på telefon 98 96 30 21 eller 98 92 85 88.

Ved udskiftning af døre og vinduer kan Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter. Vi leverer og monterer vinduer fra kælder til kvist fra en lang række producenter – og altid med et stort udvalg af nye døre. Altid i de bedste materialer. Se hvilke forhandlere vi bruger i galleriet nedenunder – læs mere om de enkelte ved at klikke på logoet.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

MINKHALLER

Minkhaller bygges fra bunden

Hos Hvidsted Tømrer- og snedkerfirma har vi mange års erfaring i branchen. Vi udfører mange forskellige opgaver – herunder minkhaller – for både private, andre virksomheder og offentlige institutioner i Hjørring, Aalborg og Brønderslev. Vores kompetencer dækker over en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver, hvor alt fra mindre opgaver til større projekter er inkluderet.

I over 30 år har vi opført minkhaller i hele egnen Nordjylland, herunder både i Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Vi fremstiller vores minkhaller fra bunden og stiller dem derefter op hos avlerne. Vi leverer ligeledes inventar som for eksempel bure fra vores dygtige samarbejdspartnere, der lever op til vores krav om kvalitet i arbejdet. I de sidste år har vi monteret minkhaller med galvaseringsafstivningsmodul, hvilket gør, at vores minkhaller kan sættes op uden inventar. Vi leverer hallerne til en fast pris og overholder altid vores deadlines.

Vi har mange års erfaring med minkhaller

Alle vores medarbejdere er kompetente håndværkere, som har en stor viden inden for de forskellige områder. Det betyder, at vi gerne står for vejledning og rådgivning, hvis du skal have en minkhal. Hos os er det nemlig kunden, der er i fokus. Vi sørger altid for at tage store hensyn til kundens behov og ønsker, hvilket også betyder, at vores minkhaller er skræddersyede til hver enkelt kunde.

For at gøre det lettere for vores kunder står vi også gerne for hoved- eller delentrepriser i sammenhæng med større projekter. Disse udføres sammen med vores mange samarbejdspartnere, som har samme høje ambitioner om kvalitetsarbejde, som vi selv har. Desuden er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket dækker alle vores kunder med en 5 års garanti, hvis noget mod forventning skulle være galt. Det er vores kunders garanti for, at vi leverer de bedst mulige løsninger hver gang – både når det kommer til minkhaller og vores andet arbejde.

Kontakt os

Får du udført arbejdet hos os – hvad enten det gælder en minkhal eller blot et vindue – er du sikret arbejde i høj kvalitet. Kundetilfredshed er nemlig noget af det vigtigste for os, hvorfor vi bliver ved med at modificere vores arbejde omkring minkhaller, så vi altid leverer den smarteste og mest effektive løsning. Ønsker du at høre mere om minkhaller, og vores andre ydelser og tilbud så kontakt os 98 96 30 21 eller 98 92 85 88.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

TILBYGNING

Tilbygning – Få en større stue, badeværelse eller andet

Få inspiration til din tilbygning hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning i Hjørring nær Brønderslev og Aalborg.

Tilbygninger kan være et godt og billigt alternativ til en flytning, hvis du har brug for flere kvadratmeter til dig og din familie.

Men inden du beslutter dig for hvilken form for tilbygning, du og familien gerne vil have lavet, skal I først sætte jer nøje ind i lokalplanen og bygningsreglementet. Her kan vi være behjælpelige.

Eksempler på tilbygning:

 • Ny udestue
 • Ombygning af udestue til ekstra værelse
 • Udvidelse af badeværelse
 • Rumdeling til for eksempel børneværelser
 • Tilbygning af stue/opholdsrum

Kontakt os

Hvis du har brug for inspiration, rådgivning eller priser, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon
98 96 30 21 eller 98 92 85 88​.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

OMBYGNING

Ombygning – vi udfører alle salgs

Der kan være mange grunde til, man vælger at ombygge. Det kan være, hvis man får øjnene op for ellers oversete muligheder i ens hjem, men en ombygning kan også skyldes mere reelle ændringer som en familieforøgelse eller et barn, der flytter hjemmefra.

Der findes mange forskellige slags ombygning. Det kan derfor være svært at skulle beslutte, hvilken form for ombygning, man ønsker samtidig med, at man skal finde frem til den smarteste løsning på eventuelle problemer. Derfor kan det være smart at finde en byggekyndig, der kan hjælpe med at rådgive en. På den måde kan man undgå mange problemer og finde frem til en løsning, der er både byggemæssigt og indretningsmæssigt smart.

​Få lavet din ombygning hos os

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning i Hjørring har vi udført mange forskellige ombygningsopgaver for mange forskellige kunder i Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Vi udfører også gerne din næste ombygning, hvor vi i samråd med dig bestræber os på at finde frem til den bedst mulige løsning.

Vi har tidligere ombygget huse, lejligheder og sommerhuse, hævet og sænket tage samt inddraget garager til beboelse. Med vores erfaring, når det kommer til en ombygning – har vi kendskab til mange forskellige løsninger og materialer, hvilket gør os i stand til at rådgive dig omkring dit eget projekt, hvis du har brug for det. Vi lytter altid til dine egne ønsker og behov, som vi tager en særlig hensyn til. På den måde mener vi nemlig, at vi nemmere finder frem til den rigtige løsning for dig og dit hjem.

Kvalitetsombygninger

Vi bestræber os altid på at udfører hver enkelt ombygning i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv føler, at det vi har præsteret er i orden. Kundetilfredsheden er vigtig for os, da vi ikke er tilfredse, hvis vores kunder ikke er det. Desuden er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket betyder, at alt arbejde, vi udfører, er dækket af en 5 års garanti. Det er din garanti for en ombygning, der er udført i høj kvalitet.

Går du derfor rundt med tankerne om en ombygning, så kontakt os allerede i dag på 98 96 30 21 eller 98 92 85 88, hvis vi skal foretage din næste ombygning i Hjørring, Aalborg eller Brønderslev.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

HOVEDENTREPRISE

Hovedentreprise udføres i Nordjylland

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har vi dygtige og kompetente medarbejdere, der gennem årene har udført mange forskellige opgaver og projekter som hovedentreprise for kunder i blandt andet Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Blandt vores ydelser er alt fra mindre opgaver som at skifte vinduer og døre til større byggeprojekter som tilbygninger, nyt tag eller en hovedentreprise. Grundet vores mangeårige erfaring, når det kommer til en hovedentreprise, har vi en stor viden og et bredt kendskab til de forskellige løsninger og materialer, man kan få i dag. Derfor står vi også gerne til rådighed, hvis vores kunder har brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med deres hovedentreprise.

Vi har altid kunden i fokus, og derfor er det kundens ønsker og behov, der kommer i første række. Det mener vi nemlig, er vejen frem, når vi skal finde den bedste løsning i forbindelse med en hovedentreprise. Vi bestræber os altid på at efterlade det bedst mulige resultat, når vi er færdige. Derfor er kvalitet også et af nøgleordene i vores arbejde. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv synes, den er lavet så godt som muligt.

​Brug for en hovedentreprise?

Mange har en eller anden form for byggedrøm, de gerne vil have ført ud i livet. For mange kan det dog virke som en uoverskuelig opgave, når det gælder større projekter, hvor flere håndværkere på tværs af fag skal indover. Derfor tilbyder vi hovedentreprise, så du undgår selv at skulle stå for kommunikationen og planlægningen med de forskellige håndværkere. Du behøver derfor kun at kontakte os. Vores samarbejdspartnere deler vores mål om kvalitet, hvilket betyder, at du med vores hovedentreprise er fuldstændig sikker på et kvalitetsbevidst, smukt og holdbart resultat.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis dit projekt derfor kræver alt fra en maler, en tømrer til en blikkenslager, så behøver du derfor kun at kontakte os.
Vi står for hele din hovedentreprise. Lyder det som noget for dig så kontakt os på telefon 98 96 30 21 eller 98 92 85 88. Det bliver altså ikke meget nemmere at føre sit projekt ud i livet.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

TRAPPER

Trappen er ikke længere kun et funktionelt middel mellem etagerne – i dag er trappen et integreret element i din bolig, hvor designet fremhæver din boligs stil.

Der er utrolig mange muligheder for at du kan være med til at skabe din helt personlige trappeløsning, og med kyndig hjælp fra Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning er du godt på vej. Tag et kig på de leverandører som anbefales af Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning  og bliv inspireret!

Klik på logoet for at læse mere om de enkelte trapper

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

GULVARBEJDE

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader. De skaber rene linjer, ro og rummelighed. Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning ved, at et smukt trægulv giver huset sjæl.

Træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til jeres hjem. Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skal du have slebet gulv eller udskiftet gulv?

Hvidsted tømrer og snedkerforetning har mange års erfaring med slibning og færdigbehandling af gulve.

Vi lægger gerne et nyt gulv enten som lamel gulv oven på eksisterende gulv eller ved helt at udskifte gulvet. Valg af materialer er afgørende for, om du bliver tilfreds med dit nye gulv. Vælg mellem parketbrædder, stavparket, laminat-brædder, parketruder, eller massive gulvbrædder, der fås i mange bredder og tykkelser. Vi tilbyder gerne rådgivning om træ-sorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.

Uanset hvordan du bor, er trægulve en flot og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver dejlige lyse flader.

Kontakt os for uforpligtende råd, vejledning og evt. tilbud.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

GARAGER OG CARPOTE

Vi bygger garager eller carporte, der passer til husets design!

En god garage eller carport dækker mange behov. Den kan forlænge din bils liv; den giver ekstra kvadratmeter til opbevaring og den beskytter dit værktøj og cykler, så det ikke bliver stjålet. Og som en ekstra sidegevinst kan den øge værdien af dit hjem. kontakte os.

Vi glæder os til at realisere dit næste byggeprojekt!

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

NYBYGNINGER

Vi opfører også nybygning i træelementer, både sommerhuse og helårhuse. Vi bygger husene helt efter jeres ønsker – helt ned til mindste detalje.

Træhuse er gode, sunde boliger bygget efter bære-dygtige principper. Husene sikrer et godt indeklima og har en optimal isoleringsevne. Det er der mange, der har opdaget i Danmark i de seneste år, hvor helårshuse i træ har fået en renæssance.

Vi ved, at byggeri handler om tillid. Derfor lægger vi vægt på kvalitet i arbejdet og god kommunikation gennem hele byggeprocessen. Vi samarbejder med en erfaren og dygtig tegnestue, og står derfor klar til at rådgive dig professionelt fra start til slut.

Kontakt os med dine ønsker – vi klarer alle former for nybyggeri.​

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

KØKKENER

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning dit køkken efter dine ønsker.

Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører – se mere i undermenuerne.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

KARNAPPER

Karnappen, den lille tilbygning, som giver en overraskende lysgivende effekt. En karnap bringer lys og luft lige ind i den eksisterende bolig.

Skab et fantastisk køkken-alrum med det flotteste lysindfald.
Få mere lys og velvære ind i den mørke stue.

Vi gør din ”drøm” til virkelighed, så kontakt os for at høre mere om de mange muligheder.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

UDESTRUER/VINTERHAVER

Hvad enten du kender det som en udestue eller en vinterhave, tales der i princippet om det samme: en del af hjemmet, der kan give familien flere timer i solens varme inden døre.

Udestuer/vinterhaver er tilmed væsentlig bedre isoleret i dag end tidligere, så husets nye rum er en rigtig god investering, hvis du overvejer at bygge om.

Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har stor erfaring og ekspertise indenfor udestuer/vinterhaver, så kontakt os og hør om de mange muligheder.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

KVISTE

Kviste er med til at skabe en speciel stil eller stemning i dit hus. Derfor er det vigtigt, at kvisten passer perfekt til præcis dine ønsker og drømme. Vi kan tilbyde speciallavede kviste til alle slags huse uanset om du har et moderne og stilrent hus eller et stråtækt landsbyhus.

Vores kvalitetskviste findes både i standard- og specialløsninger, men alle kviste laves efter individuelle mål og til absolut konkurrence-dygtige priser. Mulighederne er næsten ubegrænsede, og vi tilbyder kviste i et utal af kombinationsmuligheder og materialer.

Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører.

Her kan du designe dine kviste frit efter ønske om størrelse og udseende og herefter indsætte kvistene på dit hus så du får en fornemmelse af hvordan din ejendom tager sig ud med de valgte kviste.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

PORTE

Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning tilbyder levering og montering af porte til privat og industriel brug.

Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning leverer porte med forskellige åbningsprincipper med henholdsvis maskindrevne eller manual betjening.

Ved valg af port, er det vigtigt at overveje egenskaber som lysindfald, isoleringsevne, energiforbrug og vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt os hvis du ønsker rådgivning i valg af port, så du er sikker på at vælge en portløsning, der passer til bygningens konstruktion og dit behov.

Vores udvalg omfatter flere typer porte, fx ledhejseporte, skydeporte, vippeporte, der kan bruges til alt lige fra landbrugsbygninger, lagerlokaler til maskinhaller.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

ISOLERING

Det kan betale sig med en ordentlig isolering. Varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver bedre.

En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.

Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave. ​Benyt vores formular og beskriv dit projekt så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang.