TAGRENOVERING

​Tagrenovering i høj kvalitet

Der kan være flere forskellige grunde til, at man vælger at få udført en tagrenovering. Det kan både skyldes praktiske og æstetiske grunde. For eksempel kan man ved at få udført en tagrenovering få lagt et nyt materiale, der måske passer bedre ind i husets samlede stil end det gamle. Uanset hvad bliver en tagrenovering nødvendig for alle på et eller andet tidspunkt. Afhængig af materialet kan der gå længere eller kortere tid mellem hver tagrenovering. Renoveringer er nødvendige, hvis man skal beskytte de indre konstruktioner og nedre lag i taget.

Står du derfor med et tag, der er flere år gammelt og godt kunne se ud til at trænge til en kærlig hånd, kan det være, du burde få en tagrenovering.

Vi klarer alle former for tagrenovering

Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem årene udført mange forskellige slags opgaver – herunder tagrenovering – for både offentlige institutioner, virksomheder og private husejere i Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Vi har stor erfaring inden for tagarbejde og står derfor for renoveringen af dit tag, hvis du ønsker det. Grundet vores erfaring har vi stort kendskab til de mange forskellige materialer og løsninger, der er tilgængelige i dag. ​

Derfor står vi gerne til rådighed med hensyn til at vejlede og rådgive vores kunder i forbindelse med en tagrenovering, hvis der skulle være brug for det. Har kunden sine egne ønsker, efterlever vi disse. Vi tager altid særligt hensyn til kundens ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedst mulige løsning. Det mener vi er til glæde for alle, fordi vi ikke selv føler, vi kan være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det.

Kvalitetsrenovering af dit tag

Netop fordi kundetilfredsheden betyder så meget for os, bestræber vi os altid på at udføre vores arbejde i så høj kvalitet som overhovedet muligt. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv mener, at arbejdet er udført så godt som muligt.

Desuden er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket dækker alle vores kunder ind på en 5-årig garanti, hvis arbejdet mod forventning ikke skulle være godt nok. Det er din garanti for en tagrenovering af højeste kvalitet. Står du derfor og mangler en god og pålidelig håndværker til at udføre din tagrenovering i høj kvalitet i Hjørring, Brønderslev eller Aalborg, så kontakt os allerede i dag på 98 96 30 21 eller 98 92 85 88.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave. ​Benyt vores formular og beskriv dit projekt så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang.