NYT TAG

​Nyt tag – få taget renoveret eller udskiftet

Et nyt tag kan blive nødvendigt, hvis man for eksempel er i færd med at bygge et nyt hus. Et tag betyder meget, både praktisk og æstetisk. Et godt nyt tag kan nemlig betyde, at man sparer penge på varmeregningen, fordi det er godt isoleret, hvilket også er godt for miljøet. Samtidig kan et tag have mange forskellige farver og teksturer, hvilket spiller en rolle for husets samlede æstetiske udtryk.

Det rigtige valg, når du skal have nyt tag, kan derfor spille en vigtig rolle, da det både er vigtigt at tage hensyn til, hvor ofte det skal renoveres, hvor miljøvenligt det er, samt hvorvidt det passer til resten af huset med hensyn til farver og stil. Når man skal til at lægge nyt tag, kan det derfor være en god idé at søge råd hos nogen, der kender til de mange forskellige løsninger inden for tage. På den måde er man nemlig et skridt tættere på at finde frem til det helt rigtige tag.

​Vi lægger også nyt tag hos dig

Hos Hvidsted Tømrer- og Snedkerforretning har vi mange års erfaring i branchen, herunder med at lægge nyt tag. Vi har gennem mange år udført mange forskellige tagopgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner i Aalborg, Hjørring og Brønderslev. Det betyder, at vi har opbygget en stor viden, hvorfor vi har kendskab til de mange forskellige løsninger, der findes inden for valg af materialer. Derfor kan vi stå for rådgivning og vejledning af vores kunder, hvis der er brug for det.

​Hos os er det kunden, der er i fokus, og derfor efterlever vi dennes ønsker fuldkomment. Vi tager altid store hensyn, hvis kunden har nogle specielle behov og ønsker. På den måde tror vi på, at vi sammen med kunden kan finde frem til den bedst mulige løsning, når du skal have nyt tag.

​Garanti for godt arbejde

Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde til perfektion. Det betyder, at vi ikke går fra en opgave, før vi selv er tilfredse med arbejdet. Som en ekstra garanti er vi medlem af DANSK BYGGERI, hvilket dækker alle vores kunder af en 5-årig garanti. Står du derfor og mangler en god håndværker til at udskifte eller lægge nyt tag, kan du læse mere om så kontakt os på telefon 98 96 30 21 eller 98 92 85 88.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave. ​Benyt vores formular og beskriv dit projekt så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang.