TAGARBEJDE

Tagarbejde​ udføres i hele Nordjylland

Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil have udført tagarbejde. Det kan både være i forbindelse med en renovation af det gamle tag eller som et helt nyt tag i forbindelse med nybyggeri. Man kan udføre tagarbejde af både funktionelle og æstetiske grunde eller som en kombination af begge.

Uanset hvad kan udført tagarbejde ikke kun give besparelser på varmeregningen, fordi den nye løsning er bedre isoleret end den gamle, men det kan også være med til at give huset et ansigtsløft. I forbindelse med tagarbejde er der derfor også mange valg, der skal tages. Der findes nemlig et bredt udvalg af forskellige materialer med både æstetiske og funktionelle overvejelser. Derfor kan det i forbindelse med tagarbejde være rart at have fat i en tømrer, der har erfaring indenfor området og kan være med til at rådgive og vejlede med hensyn til disse overvejelser.

​Vi udfører professionelt tagarbejde i det nordjyske

Vi er en håndværkervirksomhed, der udfører mange forskellige opgaver – herunder tagarbejde – i Aalborg, Brønderslev og Hjørring. Vi har mange års erfaring inden for faget og har derfor også en bred viden og et stort kendskab til de mange forskellige produkter, der er at finde på markedet. Vi udfører tagarbejde, hvor vi kan være med til at rådgive vores kunder omkring valg af materialer og løsninger. Dog lytter vi altid til kunden, som vi altid sætter i fokus. På den måde tror vi på, at vi er et skridt tættere på at finde frem til den bedste løsning.

Fordi vi samarbejder med mange andre firmaer på tværs af fag, har vi mulighed for at udføre mange forskellige typer tagarbejde. Uanset om du ønsker at få lagt ovenlysvinduer eller opsat en tagterrasse, står vi gerne klar til at udføre arbejdet for dig.

​Din garanti for godt arbejde

Vi bestræber os altid på at udføre tagarbejde af så høj kvalitet som overhovedet muligt. For at give vores kunder en garanti på vores arbejde, er vi medlem af DANSK BYGGERI. Det betyder, at vores kunder er dækket af en 5 års garanti, hvis noget skulle gå galt. Det giver vores kunder maksimal tryghed.

Skal du derfor have udført tagarbejde i Aalborg, Brønderslev eller Hjørring og leder efter en god og pålidelig håndværker til at gøre det så kontakt os allerede i dag på telefon 98 96 30 21 eller 98 92 85 88.

Uforpligtende tilbud?

Ønsker du et konkret tilbud på din byggeopgave, så indhent et tilbud her.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave. ​Benyt vores formular og beskriv dit projekt så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang.